Kiekkokevät kuumenee – Jääkiekkolehden MM-kisanumero

30.04.2010 Tri Tuomio

Kuten osa meistä tietääkin, turkulaisille jääkiekon ystäville vappu saapui pari päivää ennakkoon. Kotimainen kiekkokausi saatiin vihdoin siis pakettiin, mutta edessä on vielä kansakuntaamme aina yhtä paljon kiihoittavat jääkiekon MM-kilpailut.

Kevään kiekkonälän suvereeni suupala on Jääkiekkolehti, jonka tuorein (MM-kisa)numero ilmestyi tänään lehtipisteisiin. Tässä muutama highlight sisällöstä:

Pakko valita
“Tuollaisia poikkeuksellisia jätkiä ei tule liukuhihnalta. Ne kuuluu lähettää MM-kisoihin empimättä.” Suomen MM-kisajoukkueisiin on kautta aikojen kelpuutettu vain kourallinen alle 20-vuotiaita pelaajia. Ovatko Mikael Granlund ja Sami Vatanen seuraavat?

Uusi uljas Jussi Jokinen
“Mielummin pelaan MM-kisoissa kuin katselen niitä tv:stä kotisohvalta.” Jussi Jokisen jättäminen olympiakisoista siivitti hänet huimaan lentoon NHL:ssä. MM-kaukaloon liukuu entistä nälkäisempi hyökkääjä.

Ilves: Katastrofi uusi alku
“Ei mikään yrityskään pärjäisi, jos sen henkilökunnasta vaihtuisi lähet puolet joka vuosi.” Ilves säilytti sarjapaikkansa liigakarsinnoissa Jokipoikia vastaan. Katastrofaalinen kausi pakotti seuran laatimaan uudenlaisen strategian.

NHL: Iso päänsärky
“Vitsit ovat vähissä, kun oksennat pari yötä putkeen, etkä pysty nousemaan sängystä.” Aivotärähdykset ovat lisääntyneet NHL:ssä. Poistuuko iso päänsärky rangaistuksia koventamalla?

99 kysymystä: Lauri Korpikoski
“Kerran A-junnuissa munasuojien kuppi putos kentälle. Oli aika nättiä hakea se takas, kun se oli XS-kokoa…” Lauri Korpikoski raivasi kahden kovan farmivuoden jälkeen vakiopaikan NHL:stä. Esitimme Phoenixin hyökkääjälle 99 kysymystä.

Jääkiekkolehden voit tilata myös kotiisi: Tilaa Jääkiekkolehti.

Avainsanat