Kostajat – Avengers!

26.04.2012 Tri Tuomio

Kesän 2012 odotetuin elokuva on melkoisen varmasti Marvelin AVENGERS, joka saattaa yhteen viime vuosina omissa elokuvissaan loistaneet sankarit. Thor, Kapteeni Amerikka, Rautamies, Musta Leski ja Hulk yhdistävät voimansa Nick Furyn johdolla vastustaakseen Lokia, jolla puolestaan on apunaan chitauri-niminen muukalaisarmeija.  Odotettavissa on ennennäkemätön paketti toimintaa ja huumoria, kuten jo traileristakin näkee.

HUOM! Perjantaina 27.4.12 kello 12 YLE RADIO 1:ssä legendaarinen Mail-Man kommentoi elokuvaa ja juttelee Kostajista. Haastattelusta lisää:

http://yle.fi/uutiset/superelokuva_tahyaa_yha_korkeammalle/6075070

Leffan kunniaksi Egmont julkaisee kokonaista kolme muhkeaa Kostajat-opusta, joista riittää luettavaa kaikille marvelisteille ja hyvän sarjakuvan ystäville. Kaikki kirjat löytyvät kirjakaupoista ja sarjakuvaliikkeistä toukokuun alussa!

KOSTAJAT LAHJAKIRJA

Thor, Kapteeni Amerikka ja Rautamies ovat alusta pitäen olleet Kostajien kantava voima, jonka ympärille muut sankarit ovat kokoontuneet. Miten käy, kun kolmikko riitaantuu? Ainakin Tohtori Doom on valmis hyödyntämään tilannetta! Suosikkikuvittaja Alan Davis on piirtänyt Dan Jurgensin, Mike Grellin ja Geoff Johnsin kirjoittaman dramaattisen seikkailun, joka on täynnä toimintaa, yllättäviä käänteitä sekä vauhtia.

KOSTAJAT: SAARROKSISSA

Maailman mahtavimmat sankarit kohtaavat kovimmat vastustajansa!

Kostajat joutuvat tosipaikan eteen, kun heidän pahimmat vihollisensa liittoutuvat yhteen. Sankareiden kartano muuttuu taistelutantereeksi, kun Paroni Zemon johtamat Pahuuden mestarit iskevät! Pärjäävätkö Ampiaisen johtamat Kostajat roistojen mahdille, kun väkevimmät sankarit loistavat poissaolollaan?

“Saarroksissa” on yksi Kostajien pitkän historian pidetyimpiä tarinoita, ja nyt se julkaistaan viimein kokonaisuudessaan suomeksi. Käsikirjoittaja Roger Stern ja kuvittajat John Buscema sekä Tom Palmer ovat laatineet tämän draamaa ja jännitystä pursuilevan seikkailun.

YLIVERTAISET

Kapteeni Amerikka, Thor, Rautamies, Ampiainen, Jättiläinen, Elohopea, Purppuranoita, Musta Leski ja Haukansilmä ovat maailman mahtavimmat olennot. Kenraali Nick Furyn johdolla he yhdistävät voimansa suojellakseen ihmiskuntaa ja osoittaakseen epäilijöille, että supervoimia ei tarvitse pelätä. Mutta sisimmässään supersankaritkin ovat tavallisia ihmisiä, eivätkä mitkään mediatemput kykene suojelemaan Ylivertaisia heidän omilta heikkouksiltaan.

Mark Millarin ja Bryan Hitchin radikaali tulkinta klassisista sankareista on modernin sarjakuvan mestariteoksia. Millarin tarina on yllättävä, humoristinen ja järkyttävä, ja Hitchin ultrarealistista kuvitusta palaa ihailemaan aina uudelleen ja uudelleen.  Tämä yli 300-sivuinen tarina muutti tavan, jolla supersankarisarjakuvaa luetaan, ja monet sen ideat ovat toimineet pohjana uusille Marvel-elokuville kuten Iron Man ja Avengers. Jos olet kaipaillut toisenlaisia supersankaritulkintoja klassisen Vartijat-kirjan jälkeen, tämä sarjakuva on juuri sinua varten!

Avainsanat