Oikeuden puolustajat nyt kaupoissa!

20.08.2013 Tri Tuomio

OikeudenpuolustajatALUSTAVA

Maailma yrittää totutella uuteen ilmiöön: supersankareihin. Ihmiskunta suhtautuu kuitenkin näihin kokemattomiin oikeuden puolustajiin epäluuloisesti. Yksinäinen naamiokostaja Batman on törmännyt pahuuteen, joka uhkaa tuhota planeettamme. Koska viittaritari ei kykene torjumaan näin suurta uhkaa yksin, hänen on opittava luottamaan avaruusolentoon, purppuraiseen kiitäjään, sattumalta sankariksi muuttuneeseen teiniin, tähtien väliseen poliisiin, amatsoniprinsessaan sekä merenalaiseen monarkkiin. Kykenevätkö Teräsmies, Salama, Kyborgi, Vihreä Lyhty, Ihmenainen ja Vesimies unohtamaan erimielisyytensä ja pelastamaan yhdessä maailman? Vai tuhoavatko he vain toinen toisensa?

TerisvsSalama

Supersuositut tekijät Geoff Johns (Vihreä Lyhty) ja Jim Lee (Batman & Robin) esittelevät modernin ja mukaansa tempaavan kertomuksen maailman suurimmista sankareista ja näiden ensikohtaamisesta. Kuten aina, Leen kuvitus on silmiähivelevää, ja lisäksi kirja sisältää runsaasti oheismateriaalia, mm. vaihtoehtoisia kansia ja hahmoesittelyjä.

LepisvsLyhty

OIKEUDEN PUOLUSTAJAT on kovakantinen sarjakuvaromaani, jonka voit ostaa hyvin varustetuista kirja- ja sarjakuvakaupoista. ISBN 978-952-233-700-9.

TM & © 2013 DC Comics. All Rights Reserved.

Avainsanat