Teräsmiehen metsästyskausi on avattu!

27.03.2014 Tri Tuomio

terasmies2

Jokin aika sitten Metropolisiin ilmaantui salaperäinen, huimapäinen sankari, jota ihmiset ryhtyivät kutsumaan Teräsmieheksi. Hän käyttää ylimaallisia kykyjään auttaakseen vähäväkisiä ja vastustaakseen pahuutta. Kukapa olisi arvannut, että tämä toisen maailman vierailija vasta opetteli käyttämään huikeita voimiaan!

Teris2nayte2

Nyt nuo voimat joutuvat äärimmäiseen tulikokeeseen.

Paholaismainen Teräsmies, jonka suuryritysten ahneus on rappeuttanut. Pysäyttämätön metsästäjä, joka saalistaa Metropolisin vaarallisinta riistaa. Muukalainen, jonka mahtava mieli kykenee murskaamaan jopa Teräsmiehen ruumiin. He ovat ensimmäiset soturit Teräsmiehen vastaisessa liittoutumassa, jota täydellistä pahuutta edustava salamyhkäinen hahmo kokoaa ympärilleen.

Mutta he kaikki saavat oppia, että Teräsmies on enemmän kuin ihminen. Hän on idea. Ja ideat ovat luodinkestäviä.

Teris2nayte1

Käsikirjoittajanero Grant Morrison on luonut ainutlaatuisen, raikkaan tulkinnan maailman suurimman supersankarin ensi vaiheista, apunaan Rags Morales ja monet muut huippukuvittajat! Teräsmies: Luodinkestävä on kovakantinen sarjakuvaromaani, joka ilmestyy 26.3.2014. Se on myynnissä kaikissa hyvin varustetuissa kirja- ja sarjakuvakaupoissa.

TM & © 2014 DC Comics. All Rights Reserved.

Avainsanat