Syksyn satoa lehtipisteissä

15.09.2017 Tri Tuomio

Seuraavia albumihehkutuksia odotellessa katsastamme syyskuun loppupuoliskolla lehtipisteistä löytyvää satoamme. Luvassa on totuttuun tapaan muun muassa supersankarointia, sotaviihdettä ja lännentoimintaa.

Aloitetaanpa kuitenkin jo ilmestyneestä toimintapaketista. Texin viideskymmenes Kronikka on yksi toimittajansa suosikkikattauksia. Parasta mahdollista Texiä, sano.

Tarjolla on esimerkillisen elokuvallista toimintaa.

Luotikuuroja ei unohdeta. Perinteinen kapakkakahakkakin on erityisen näyttävä.

Tex Willer Kronikka 50 nyt lehtipisteissä!

Nostalgialla maustetusta klassikko-Texistä siirrymme tuoreimpaan Tex-tuotantoon.

Numerossa 12 käynnistyy kahden numeron mittainen tarinakokonaisuus. Kahdella eri aikajanalla etenevä tarina tarjoaa todella kovaksi keitettyä toimintaa Mauro Bosellin ja Corrado Mastantuonon malliin.

Mustan miehen paluussa Tex pääsee kolhimaan Ku Klux Klanin huppupäitä. Vaikka Trump muuta väittäisi, niin tälläkään kertaa molemmilla puolilla ei ole hyviä ihmisiä. Yhä edelleen ajankohtainen aihe on sytyttänyt Texin tekijät liekkeihin, eli luvassa on synkkä ja väkivaltainen kostolänkkäri, jota jylhän kaunis taide korostaa.

Mastantuonon ilmeikkäät sankarit ja konnat saavat kokeneenkin sarjakuvakonkarin haukkomaan henkeä ihastuksesta. Jos ostat vuoden aikana vain kaksi Texiä, niin numerot 12 ja 13 ovat hyvä valinta.

Tex Willer 12/2017 lehtipisteissä 20. syyskuuta! Tilaa Tex!

Mustavalkoista maailmankuvaa tarjoillaan myös Korkeajännityksissä, joista ensimmäisenä syyskuuta sulostuttaa miehitettyjen pikkuvaltioiden kohtalonhetkiin keskittyvä Korkkari-spessu.

Toisen maailmansodan sotatoiminta käynnistellään mukavalla hämäyksellä ja vielä mukavammalla tribuutilla Conanista tutulle legendaariselle mainoslauseelle.

Tanskaan sijoittuvan ensimmäisen tarinan jälkeen siirrymme Hollannin kamaralle. Haagin edustan uimarannan natsibunkkereita on allekirjoittanutkin käynyt pällistelemässä. Suositus kyseiselle reissukohteelle.

Korkeajännitys Erikoisnumero 6/2017 lehtipisteissä 20. syyskuuta!

Mustavalkoisesta ja maanläheisestä toiminnasta siirrymme väreillä briljeeraavaan kosmiseen supersankariviihteeseen. Hämähäkkiversumi etenee kolmanteen osaansa ja Peter Parker pääsee vihdoinkin fyysisesti vastatusten Ylivoimaisen Hämähäkkimiehen kanssa. Kumpi mukkasee kumpaa ensin ja kuinka kovaa? Vastauksen löydätte sivulta 7.

Tämäkin numero tarjoaa kunnon tykitystä Marvelin hämähäkkivoimaisten heerosten ystäville. Olivier Coipelin moneen taipuva taide pitää huolen silmäkarkista.

Koskapa Hämiksiä piisaa, niin niitä ei säästellä pinupeissakaan. Ainakin Tri Tuomio kiittää.

Spider-Man – Hämähäkkimies 9/2017 lehtipisteissä 20. syyskuuta! Tilaa Hämis!

Syyskuun lopuksi on luvassa ihan perus-Korkeajännitystä ilman temaattista venkoilua.

Ensimmäinen tarina tarjoilee hieman harvemmin Korkkarin sivuilla nähdyn hävittäjän rökittämässä natseja Puolan taivaalla. Varmasti virkistävää vaihtelua ilmailua ja sotahistoriaa arvostaville tahoille!

Puolalaisen ratsuväen ja ilmavoimien urhean kamppailun jälkeen pääsemme tutustumaan muun muassa sotakuvaajan vaaralliseen toimenkuvaan.

 

Korkeajännitys 6/2017 lehtipisteissä 27.syyskuuta! Tilaa Korkkari!

Siinäpä siis syyskuun kattausta. Lokakuussa on luvassa Mustanaamion hääalbumin ja Korkeajännityksen ensimmäisen vuosikerran kaltaista toimintasarjakuvan raskasta sarjaa, mutta niistä lisää myöhemmin! Nyt kokka kohti lehtipistettä ja sarjisostoksille!

Avainsanat