Nuori Tex Willer – räjähtävä alku vuodelle 2020!

30.12.2019 Tri Tuomio

Suuralbumit kuten upea Loistava lainsuojaton ovat tarjoilleet meille nuoren ja henkipaton Tex Willerin seikkailuja, joissa räväkkää toimintaa ja tiivistä tunnelmaa piisaa jopa enemmän kuin vanhemman ja viisaamman Texin lainvalvontaoperaatioissa. Nyt tätä ruudinkatkulla ladattua herkkua tulee tarjolle säännöllisesti, sillä Nuori Tex Willer aloittaa ilmestymisensä tammikuussa. Tarjolla on siis timanttista lännentoimintaa 12 kertaa vuodessa. Perus-Texiin verrattuna sivumäärä on pienempi. Tämä herkku katetaan eteemme mustavalkoisena.
Kenelle Nuori Tex Willer on suunnatu? No kaikille Tex Willerin ystäville tietenkin. Kohdeyleisöön mahtuvat myös kaikki laadukkaan lännenviihteen ystävät. Jos Texin tutut kuviot tuntuvat jo liiankin tutuilta, niin silloin nuorelle Texille varsinkin on tilausta. Meininkiä kun on viilattu pari piirua suoraviivaisempaan ja häijympään suuntaan. Kenties vähäpuheisempaankin, sillä Carson ei ole nyt mukana pajattamassa.
Vanhan Tex Willerin ystäviä tai Texin suuren suosion syitä ei kuitenkaan jätetä paitsioon. Vanhoja tuttuja on luvassa ja muinaiset seikkailut saavat lisävalaistusta. Ja Tex on Tex nuorena kuumakallenakin, joten oikeudentajua tai suoraa selkärankaa ei unohdeta. Vanhoista tutuista käyköön esimerkkinä ensimmäisen numeron naiskauneudesta vastaava pawnee-sakemin tytär Tesah. Toisessa numerossa Tesah nousee vielä isompaan rooliin, joten tarjollla on muutakin kuin äijäinvälistä raivoisaa ajojahtia.
Kirjoitushommista vastaa vanha tuttu Mauro Boselli ja kuvataiteesta esimerkiksi Tex-suuralbumista Kauhun varjo yössä tuttu Roberto De Angelis. Ainakin allekirjoittaneen mielestä molemmat ovat pistäneet parastaan peliin, mikä ei tule ihmeenä – Texin juhlavuonna ei Italiassa paukkuja säästelty tai rimaa madalleltu, joten nämä seikkailut vaikuttavat yhtä immuuneilta ajan hampaille kuin vanhemmatkin klassikkotarinat. Tarjolla on siis reilut 60 sivua huippulaadukasta lännenviihdettä kerran kuukaudessa. Kannattaa siis karauttaa Lehtipisteelle tammikuun toisena keskiviikkona tai surffata tilaajapalveluumme vaikka heti!
Nuori Tex Willer aloittaa seikkailunsa Lehtipisteissä 9.1.2020!

Avainsanat