Egmont Kustannus Oy Ab

Egmont Kustannus julkaisee Suomessa sarjakuva-, lasten-, urheilu- ja harrastelehtiä, sarjakuva- ja lastenkirjoja sekä puuha- ja värityskirjoja. Tuotteissamme tulevat tutuksi lasten rakastamat Disney-hahmot, LEGO, Muumi, TOPModel, Ryhmä Hau, My Little Pony ja monet muut lasten suosikit sekä klassikot Tex Willer, Korkeajännitys, Asterix ja Lucky Luke. Egmont Kustannus on tanskalaisen Egmontin ja Sanoma Media Finlandin puoliksi omistama yhteisyritys. 

Egmont-konserni

Egmont on yksi Pohjoismaiden johtavista mediayhtiöistä joka toimii 30 maassa 6200 työntekijän voimin tuottaen korkealaatuista sisältöä ja digitaalisia innovaatioita. Konserniin kuuluu Nordisk Film, TV2 Norjassa, Egmont Books sekä Egmont Publishing, joka julkaisee noin 400 lehteä. Egmont on 100-vuotias kaupallinen säätiö, jonka liikevaihto vuonna 2019 oli noin 1,7 miljardia euroa. Joka vuosi Egmont lahjoittaa 13 miljoonaa euroa lapsille ja nuorille sekä elokuvakyvyille. Vuodesta 1920 lähtien Egmont on lahjoittanut yhteensä 410 miljoonaa euroa.


Suomessa Egmont-konsernia edustaa myös Suomen johtava elektronisen kotiviihteen jakelija ja markkinoija Oy Nordisk Film Ab.

Egmont-konsernin pääsivu – egmont.com