Garfield

Lehti

Saatavilla

Tilausvaihtoehdot

Talvikampanja: 6 kk / 6 nroa -20%

34,00  27,20 

Kestotilaus 6 kk / 6 nroa + 1 nro kaupan päälle

39,70  34,00 

Kestotilaus 12 kk / 12 nroa + 2 nroa kaupan päälle

72,30  62,00 

Määräaikainen tilaus 6 kk / 6 nroa

37,00 

Määräaikainen tilaus 12 kk / 12 nroa

69,00 

Haluan tilauksen alkavan numerosta

Kampanjatilaus jatkuu edullisena kestotilauksena 6 kk:n jaksoissa.
Kestotilaus jatkuu automaattisesti valitun pituisissa jaksoissa.
Määräaikainen tilaus päättyy valitun jakson jälkeen automaattisesti.

Tervetuloa pitämään hauskaa Karvisen ja kumppaneiden seurassa! Garfield on viihdyttävä lehti kaikille kissojen ystäville, etenkin niille, jotka eivät erityisemmin pidä maanantaista tai kuntoilusta.  

Tämä huumorisarjakuvan klassikko on hauskuuttanut lukijoita kissamaisen rennosti jo vuosikymmenien ajanKarvisen lisäksi mukana menossa ovat tietenkin Karvisen onnettomuusaltis omistaja Esko Unohtumaton ja hänen suloinen, mutta vähän hupsu, koiransa Osku.  

Vaikka Karvinen mollaa Oskua ja potkaisee hänet alas pöydältä tuon tuostakin, hän ei tulisi toimeen ilman rakasta koiraystäväänsä. Osku ja Karvinen ovatkin tarpeen tullen mahtava tiimi ja selviytyvät yhdessä jos jonkinmoisista hullunkurisista seikkailuista. 

Pehmolelu Nalle on myös rakas pulskalle katillemme ja mitä parhain kuuntelija. Myös maailman söpöin kissanpentu Nekku käy usein ärsyttämässä Karvista sietämättömällä suloisuudellaan ja päätyy sen seurauksena postipaketissa Abu Dhabiin. Miten monta kertaa Nekku on mahtanut jo matkustaa maailman ääriin Karvisen lähettämänä? Mukana menossa on myös Eskon mielitietty eläinlääkäri Liisa, joka saa tuon tuosta taivastella Eskon edesottamuksia Karvisen kanssa. 

Karvinen on oikea laiskottelun ja herkuttelun asiantuntija, joka rakastaa lasagnea ja ylipäänsä syömistä aina suolaisista makeisiin herkkuihin, kunhan niissä ei ole rusinoita. Jäätelöauton tunnusmelodia on musiikkia Karvisen korville. Eskon suureksi harmiksi kissa jakaa kotinsa kaikessa sovussa myös hiirten kanssa. Mutta hämähäkit eivät ole tervetulleita.  

Kun Karvinen ei syö, nuku tai katsele telkkaria, hän keksii keinoja aiheuttaa päänvaivaa Eskolle ja pistää kotia uuteen uskoon. Sekä sohva, verhot, huonekasvit että Eskon lemmikkikalat kokevat kovia Karvisen kynsissä. Tämä postinkantajien kauhu tekee ulkona tuhojaan myös kukkapenkissä. Myös naapuruston pikkukoirat saavat pitää varansa.  

Laiskanpulskean kissa Karvisen edesottamusten lisäksi pääsemme Garfieldissa myös Hälgen mukaan hirvimetsälle… Hälge olisi toki mieluiten vain hirvi metsässä, mutta metsästäjät Edwin ja Uffe eivät luovu jahdista. Niinpä Hälge pysyy kovassa kunnossa Salama-koiraa ja metsästäjiä pakoillessaan. Hälge ei silti ole mikään pelkuri hirveksi, vaan käy usein kutsumattomalla vierailulla Edwinin ja hänen vaimonsa Ellenin kotona ja pihapiirissä. Metsässä hänellä on seuraa muista metsän asukeista: siili, pöllöt ja varikset ovat hänen kavereitaan. Hälgen ihastuksen kohde on hirvineiti Gullan, joka tosin torjuu Hälgen lähestymisyritykset kerta toisensa jälkeen. 

Garfield on tarjolla vain tilaajille. Varmista, että et jää paitsi hauskuudesta! 

Kaikki tuotetiedot

ALV (10%/24%) 10 %
Sivumäärä 36 sivua
Ilmestymiskerrat vuodessa 12 numeroa/vuosi

Saatat myös pitää...