Paw Patrol

Lehti

Saatavilla

Tilausvaihtoehdot

Syyskampanja 4+1 nroa

40,00  29,90 

Kestotilaus 6 kk / 5 nroa

44,00 

Kestotilaus 12 kk / 10 nroa

80,00 

Määräaikainen tilaus 6 kk / 5 nroa

48,50 

Määräaikainen tilaus 12 kk / 10 nroa

88,00 

Haluan tilauksen alkavan numerosta

Televisiosta tutut Paw Patrolin pennut seikkailevat omassa Ryhmä Hau -lehdessään! Reipas Riku-poika kutsuu pennut pentupadillaan Vahtitornille aina, kun joku Jännälahden asukkaista joutuu pulaan tai jossain tapahtuu jokin onnettomuus. Yhteistyöllä Samppa, KajaToma, Vainu, Rekku ja Rolle auttavat niin Jännälahden pormestari Pujolaa, maanviljelijä Taimia, kauppias Totteriaeläinhoitolan Katia Hali-kissoineen, Kampela-aluksellaan liikkuvaa kapteeni Turpoa kuin kieroja temppuja keksivää naapurikaupungin pormestari Hanttistakin.

Jokaisella pennulla on oma ajoneuvo, josta on hyötyä pelastustehtävissä. Dalmatiankoira Samppa sammuttaa tulipalot ja huolehtii ensiavustaenglanninbulldoggi Rolle kaivaa maata ja siirtää kiviä, cockapoo Kaja huolehtii lentämistä vaativista tehtävistä helikopterillaan ja labradorinnoutaja Toma on erikoistunut veteen liittyviin tehtäviin. Monirotuinen Rekku hallitsee kierrättämisen ja saksanpaimenkoira Vainun erikoisalaa ovat poliisin ja vakoojan tehtävät. 

Kuuden pennun ydinryhmään liittyy aika ajoin uusia tulokkaita, joilla on ihan omia erikoistaitoja; Jaken husky Halti on erikoisasiantuntija kaikessa lumeen liittyvässä ja Carlo-pojan chihuahua Valpas osaa opastaa muita pentuja viidakossa. 

Välillä pennut joutuvat kommelluksiin viettäessään yhdessä vapaa-aikaa rannalla tai vuoristossa – usein ajattelemattomuuttaan. Kommelluksista pennut kuitenkin oppivat aina jotakin hyödyllistä.      

Ryhmä Hau -lehden parissa lapsi voi harjoitella eri hahmojen ja teemojen myötä hauskalla tavalla tärkeitä koulussakin tarvittavia taitoja. 

Lehden tarkoin suunnitellut tehtävät auttavat lasta tunnistamaan kirjaimia, muotoja ja numeroita sekä kehittämään luovuutta ja mielikuvitusta. Hän voi iloita omista saavutuksistaan ja nauttia erilaisten tehtävien suorittamisesta yhdessä aikuisen kanssa. Lehden lukemisen lomassa lapsi oppii myös hyödyllisiä arjen taitoja kuten esimerkiksi kierrättämistä. Monipuoliset askartelu- ja väritystehtävät, joissa aikuinen voi olla apuna, kannustavat lasta päästämään mielikuvituksensa valloilleen ja keksimään omia Ryhmä Hau -tarinoita. Hauskojen pelien ja ääneen luettavaksi sopivien tarinoiden parissa on helppo viettää mukavia yhteisiä hetkiä!  

Ryhmä Haun pentujen mottona on yrittää, ei välttämättä onnistua täydellisesti aina jokaisessa tehtävässä. Pennut todistavat usein hädänkin hetkellä, että yhdessä tekeminen on aina hauskaa!  

Vauhdikkaiden ja iloisten Ryhmä Haun pentujen seuraa on tarjolla kymmenen numeron verran vuodessa. Jokaisessa lehdessä on mukana upea Ryhmä Hau -aiheinen liitelahja lapsen leikkejä rikastuttamaan sekä tarra-arkki, josta osa on tarkoitettu käytettäväksi lehden tehtävien yhteydessä ja osa oman valinnan mukaan hyödynnettäväksi.

Kampanjatilaus jatkuu edullisena kestotilauksena 6 kk:n jaksoissa.
Kestotilaus jatkuu automaattisesti valitun pituisissa jaksoissa.
Määräaikainen tilaus päättyy valitun jakson jälkeen automaattisesti.

Kaikki tuotetiedot

ALV (10%/24%) 10 %
Sivumäärä 36 sivua
Ilmestymiskerrat vuodessa 10 numeroa/vuosi

Saatat myös pitää...