TOPModel

Lehti

Saatavilla

Tilausvaihtoehdot

Kesäkampanja 5 nroa + TOPModel Design-kirja

35,80  29,90 

Kesäkampanja 5+1 nroa

35,80  29,90 

Kestotilaus 6 kk / 3 nroa

23,00 

Kestotilaus 12 kk / 6 nroa

43,00 

Määräaikainen tilaus 6 kk / 3 nroa

25,00 

Määräaikainen tilaus 12 kk / 6 nroa

47,00 

Haluan tilauksen alkavan numerosta

TOPModel -tilaus sisältää kuusi värikästä 52-sivuista numeroa vuodessa. Lisäksi jokaisen numeron mukana tulee muhkea XXL-kokoinen juliste, liitelahjana monipuolisia askarteluun sopivia tarroja ja erilaisia pohjia ja malleja sekä piirustus- ja askartelupohjia, joiden avulla voit päästää taiteellisen luovuutesi valloilleen ja harjoitella erilaisia piirustus- ja väritystekniikoita!

TOPModelit kertovat elämästään Minun maailmani -sivuilla, jakavat vuorollaan trendi-, muoti- ja kauneusvinkkejä, seikkailevat omassa sarjakuvassaan sekä neuvovat Elämä & Rakkaus -palstalla lukijoita kaikissa elämään liittyvissä ongelmissa rakkaushuolista koulu- ja ystävyyspulmiin.

Lehden sivuilla tapaat kaoottisen Lexyn, romanttisen Candyn, taitavan tanssijan Talitanvalokuvaamista harrastavan Mijun, kaheliksi itseään nimittävän Fergien, aurinkoisen Livin, elegantin ja eläinrakkaan Louisen, kaikesta kimaltavasta innostuvan Christyn, itsevarman Janetin, pitkistä aamu-unista nauttivan Nyelan, kunnianhimoisen Haydenin, haaveiluun taipuvaisen Nadjan sekä uusimmat tulokkaat, identtiset kaksostytöt Junen ja Jillin. Menossa ovat mukana niin ikään mallien stylisti Carla Gloss sekä heidän agenttinsa Kay ja supersuositun Us 7 -poikabändin jäsenet Michael, Jay, Justin, Ben, Marc, Milan ja David, joka seurustelee TOPModel Talitan kanssa.

TOPModelit ovat hyviä ystäviä keskenään. He asuvat neljässä eri yhteisasunnossa. Jokainen pääsee halutessaan oman huoneensa rauhaan, mutta tanssista ja musiikista pitävät mallit järjestävät innokkaasti yhteisiä illanistujaisia ja juhlia, usein jopa yllätyksenä esimerkiksi syntymäpäiväsankareille. 

Eläinten ystävillekin on iloa TOPModelista, sillä Christyllä on chihuahua Bisou, Candylla mopsi nimeltä Prince ja Louisella oma hevonen Lola sekä supersuloiset kissat Amy ja Tiger

Stylecheck ruotii julkkisten pukeutumista – kuka onnistuu lookissaan, kuka taas ei? Horoskooppi paljastaa tulevaisuuden myös TOPModelin lukijoille. Erilaiset mielenkiintoiset testitkin paljastavat yhtä ja toista! Käden taidot, itse tekeminen ja luovuus pääsevät kunniaan TOPModel -lehdessä. Joka numerossa on suuri piirustuskoulu ja tee se itse -askarteluohjeita, joilla valmistuu koristeita huoneen somistukseksi, pieniä lahjoja bestiksille ja sukulaisille tai vaikka ihania koruja. Askartelutehtävien taso vaihtelee helposta vaativaan, joten jokaiselle löytyy sopivia vaihtoehtoja.

Päiväni huippumallina esittelee kauden muotia – ja mallina toimii joku onnekas TOPModelin lukija! 

Lukijat voivat osallistua lehden tekoon myös lähettämällä omia upeita töitään Muotikaaos-kilpailuun tai Kuukauden suunnittelija -sivuille. Muotikaaos-piirustuskilpailun palkintona on aina hienoja TOPModel-tuotepaketteja ja kuukauden suunnittelija palkitaan pienellä yllätyslahjalla.  

TOPModelien maailmaa voit seurata myös Instagramissa: @topmodel_fi!

Kampanjatilaukset jatkuvat edullisena kestotilauksena 6 kk:n jaksoissa. Kestotilaus jatkuu automaattisesti valitun pituisissa jaksoissa. Määräaikainen tilaus päättyy valitun jakson jälkeen automaattisesti.

Kesäkampanjassa tilaajalahjavaihtoehtona TOPModel Special Design Book -suunnittelukirja. Mukana kaavoja, malleja ja tarroja. Kirjan koko 24 x 30 cm. 60 sivua. (Arvo 15,90 €)

Kaikki tuotetiedot

ALV (10%/24%) 10 %
Sivumäärä 52 sivua + juliste + piirustuspaperi
Ilmestymiskerrat vuodessa 6 numeroa/vuosi

Saatat myös pitää...