Yllätyssarja

Lehti

Etsi lähin lehtipiste

Myyntiaika:
Yllätyssarja 01-2020: Hevoshullu: 20.05. – 05.08.2020
Yllätyssarja 02-2020: Pets: 05.08. – 28.10.2020
Yllätyssarja 03-2020: Babblarna: 28.10. – 20.01.2021

Yllätyssarjan monipuolisissa ja värikkäissä pusseissa on runsaasti virikkeitä. Teemat vaihtelevat vuosittain. Vuonna 2020 sarjassa julkaistaan kolme pussia: Hevoshullu toukokuussa, Pets elokuussa ja Babblarna lokakuussa.

Hevoshullu Yllätyspussi on nimensä mukaan suunnattu kaikille heppahöperöille. Ihania hevoskuvia, novelli, hauskoja testejä, Pollen puuhia ja monta tee se itse -vinkkiä sisältävän lehden lisäksi pussissa on mukana korvakorut, muistilehtiö, tarroja, kynä, kirjanmerkki ja hiussolkia.

Pets Yllätyspussi sopii kaikille eläimistä pitäville. Värikkään lehden sivuilla on lukuisia kivoja tehtäviä, 14 hauskaa kuvaa väritettäväksi, helppoja piirustusohjeita sekä mukava eläinaiheinen peli ajanvietteeksi. Lehden askarteluohjeilla loihdit helposti tassu- tai yksisarvisriipuksen, hienoja nimikylttejä tai upeita purkkeja pikkutavaroiden säilytystä varten. Pets-erikoisnumeron lisäksi pussi sisältää kyniä, tarroja, silkkipaperia, liimaa, koristekiviä ja glitteriä – juuri oikeita tarvikkeita eläinaiheisiin askartelupuuhiin!

Babblarna Yllätyspussi tarjoaa perheen pienimmille tuokion Babblarna-hahmojen parissa. Mukana pussissa on opettavainen lehti, väriliidut, värityskirja ja hauska koko perheelle sopiva muistipeli. Hyppää sinäkin Daddan, Babban, Diddin, Bobbon, Bibbin ja Doddon riemastuttavaan joukkoon!

Yllätyssarjan erikoisnumeroiden lisäksi eläinten ystäville riittää luettavaa Hevoshullun 26 vuotuisesta numerosta, joista seitsemän on muhkeita satasivuisia tuplanumeroita. Tilaajat saavat luettavakseen vuoden jokaisen numeron kotiin kannettuina! Hevoshullu on ollut jokaisen heppafanin unelmalehti jo lähes 50 vuoden ajan!

Hevoshullun tunnetuin ja ehdottomasti suosituin hahmo on alusta alkaen ollut vastustamattoman hurmaava maailman monin poni Polle, jonka edesottamukset tekevät sen omistajan, Emman, elämästä vähintäänkin värikästä. Yhdessä tallikaveriensa Eetu-kissan ja Tulppaanikorva-kanin kanssa Polle keksii kujeita paitsi Emman, myös tulppaanejaan vaalivan Heinosen sedän pään menoksi. Pollen luojan Lena Furbergin muutkin sarjakuvat, kuten tositapahtumiin perustuva Tuuvan talli, nauttivat suurta suosiota vuodesta toiseen.

Pets ilahduttaa kissojen, koirien, marsujen, hamstereiden, kanien ja lukemattomien muiden lemmikkieläinten sekä villieläinten ystäviä kahdeksalla numerolla vuodessa – lehdet saa kätevästi kotiin tilattuna tai ne voi ostaa irtonumeroina. Petsin ihanissa julisteissa poseeraa niin erilaisia lemmikkejä kissoista liskoihin kuin villieläimiä delfiineistä apinoihin ja leijoniin. Pets on pullollaan hyödyllistä, viihdyttävää ja helppotajuista tietoa lemmikkieläimistä – kissoista ja koirista kummitussirkkoihin ja matelijoihin. Petsin sivuilla tulevat tutuiksi myös kaniagility, ratsastus, koiratanssi ja lintubongaus.

Jokaisessa Pets-lehden numerossa esitellään hieman tarkemmin joku joko suosittu tai harvinaisempi lemmikkirotu. Vuoronsa saavat niin koirat, kissat kuin kanit, hiiret, degut, kesyrotat, hamsterit, chinchillat kuin muutkin pienemmät lemmikit akvaariossa asuvia kaloja ja terraarioissa viihtyviä liskoja ja kilpikonnia unohtamatta. Lemmikkien lisäksi esittelyssä on aina myös jokin villieläin joko kaukaa maailmalta tai lähempää Pohjolasta. Petsin sivuilta löytyy säännöllisesti hauskoja eläinaiheisia vinkkejä, uutisia ja tehtäviä.

Kaikki tuotetiedot

ALV (10%/24%) 10 %
Sivumäärä 32 sivua

Saatat myös pitää...